Website MPM

Stel, Heineken wil een brouwerij bouwen in Azië. Of Mitsubishi wil een energiezuinige motor ontwikkelen. Maar ze hebben daarvoor zelf niet direct de capaciteit of de kennis in huis. Dan huren ze een topmanager in via MPM Business Navigators. Dit collectief van professionals in de techniek schakelt ons in voor webteksten en communicatieadvies.

 

Nieuwe website

Onze collega Arie is de vaste tekstschrijver van MPM. Maar soms gaat zijn werk verder dan dat. Hij schreef al jaren nieuwsberichten voor de vennoten, toen ze hem vroegen om na te denken over een adequate socialmediastrategie. Arie: “Ik heb hen geadviseerd om eerst hun website te vernieuwen. Want je kunt op social media meters maken, maar dat voegt alleen iets toe als je geïnteresseerden doorstuurt naar een representatieve, moderne site. We zijn toen aan de slag gegaan met een marketeer, een webdesigner en twee MPM’ers.”

“Ik ervaar de samenwerking met Arie als zeer plezierig. Hij is proactief, denkt mee en helpt ons uitstekend om kort en bondig te formuleren waarmee we bezig zijn. Zo kunnen wij doen waar wij goed in zijn, terwijl hij ons helpt met waar hij goed in is. Ieder z’n vak.”

- Jeroen Kroese, vennoot

 

Tone of voice en SEO

Voordat Arie de bestaande webteksten herschreef, bepaalde hij in overleg met MPM de tone of voice en de stijl. “MPM richt zich tot beslissers in de maakindustrie. Ze gebruiken vaak vakjargon, en het was niet de bedoeling om dat te versimpelen. Aan mij de taak om toegankelijke, professionele teksten te schrijven. Die natuurlijk ook SEO-technisch goed werken. Een prachtige uitdaging, zeker ook omdat ik al vanaf het begin bij dit project betrokken was”, aldus Arie.

Soepele samenwerking

De resultaten liegen er niet om: dankzij de passende SEO-teksten weten veel meer mensen MPM te vinden. Nu de website online is, zorgt Arie ervoor dat deze actueel en dynamisch blijft. Dat doet hij nog altijd met plezier: “MPM is een zeer boeiende klant die opereert in een uitdagend industrieel segment. De samenwerking verloopt heel soepel en het is mooi dat we zoveel bereiken.”

Meer informatie?
Bel ons op 088 - teksten (088 - 8357836)

Vraag een offerte aan
 • Opdrachtgever:

  MPM Business Navigators

 • Dienst:

  Communicatieadvies en schrijven

 • Tekst:

  Websiteteksten

 • Samenwerking:

  Sinds 2007