Maak kennis met

Noël Ummels

Vestiging Schiedam


Telefoon 088 - 835 78 17
Mail n.ummels@hntb.nl
Adres Het Nederlands Tekstbureau 
Gordonstraat 13B
3117 MP Schiedam
KvK 14125741 te Rotterdam

Een tekst moet zo toegankelijk en onderhoudend mogelijk zijn om alle beoogde lezers aan te spreken. Dat is mijn doel als eindredacteur van Quote en Het Financieele Dagblad en dat is mijn doel als tekstschrijver voor al mijn klanten. Eerste vereiste is om de lezers met geen letter te veel te vervelen, want hoe meer omhaal van woorden, hoe minder de schrijver te vertellen heeft. Dat vergt een scherp oog voor wat een tekst nodig heeft en een treffende woordkeus.

Maar er zijn ook andere manieren om een tekst aantrekkelijk te maken. Blokker liet zijn jaarverslag elfmaal verstrippen: een cadeautje voor iedereen die het in handen kreeg. Zelf schrijf ik strips voor onder meer NRC en ook een jaarverslag of bedrijfsjubileum kan ik in een beeldverhaal tot leven wekken.

Bij toespraken moet je je woorden al helemaal zorgvuldig kiezen. Ik schrijf ze graag, voor ondernemers, bestuurders en sprekers op congressen. Zoals ik ook een breed scala aan tekst- en redactiewerk graag doe, van bedrijfsjournalistiek tot copywriting, van eindredactie tot correctie. Roep maar, ik houd het kort en krachtig voor je!

 

Adres Het Nederlands Tekstbureau 
Gordonstraat 13B
3117 MP  Schiedam
Telefoon 088 - 835 78 17
KvK 14125741 te Rotterdam

 

Vraag een offerte aan

Vul vandaag nog het contactformulier in!
We brainstormen graag met je over jouw vraag of opdracht!