Aanbestedingsteksten TenderAdvies Groep

TenderAdvies Groep adviseert en ondersteunt ondernemers die inschrijven op Europese aanbestedingen met kennis en kunde. Bij het schrijven van kwaliteitsplannen stellen zij de best denkbare structuur op en helpen zij de ondernemer de hoogst scorende inhoud te selecteren. Vervolgens zorgen de tekstschrijvers van Het Nederlands Tekstbureau ervoor dat die inhoud ook op de best denkbare manier op papier komt te staan.

 

 

Vaak de winnende offerte

“Twee keer woordwaarde voor onze opdrachtgevers dus”, zegt Ingrid Berk, mede-eigenaar van TenderAdvies Groep. “Door deze unieke en specialistische samenwerking komen we vaak tot de best scorende offerte. Het Nederlands Tekstbureau geeft de teksten op basis van onze opzet en briefing echt een verbeterslag op woord- en zinsniveau. Iets wat de beoordelaars van deze plannen ook duidelijk waarderen.”

“Wat ik verder een groot voordeel vind, is hun enthousiasme en flexibiliteit. Aanbestedingsprocedures hebben vaak krappe deadlines en er gebeuren altijd onverwachte dingen."

Flexibel en 24/7 inzetbaar

“Wat ik verder een groot voordeel vind, is hun enthousiasme en flexibiliteit. Aanbestedingsprocedures hebben vaak krappe deadlines en er gebeuren altijd onverwachte dingen. Het Nederlands Tekstbureau speelt hier geweldig op in: als het moet, staan ze 24/7 voor ons klaar. Ook op locatie. Ze denken in oplossingen en afspraak is ook echt afspraak. We kunnen er volledig op vertrouwen dat de teksten op het afgesproken moment klaar zijn. In ons vak is dat cruciaal: één minuut te laat inleveren en al het werk is voor niets geweest. Daarom werken we al jaren plezierig samen met onze vaste tekstschrijvers.”

Ingrid Berk
Mede-eigenaar van TenderAdvies Groep

Meer informatie?
Bel ons op 088 - teksten (088 - 8357836)

Vraag een offerte aan
 • Opdrachtgever:

  TenderAdvies Groep (TAG)

 • Dienst:

  Redigeren

 • Tekst:

  Aanbestedingsteksten

 • Samenwerking:

  Sinds 2012