Lekker leesbaar beleid voor CZ

Lekker leesbaar beleid is voor iedere partij belangrijk, maar zeker voor CZ. De zorgverzekeraar wil de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg kunnen garanderen voor zijn verzekerden. Om dat te bereiken, stelt CZ jaarlijks zorginkoopdocumenten op. Hierin staat precies waaraan zorgverleners moeten voldoen om voor een contract in aanmerking te komen. Het Nederlands Tekstbureau helpt al enkele jaren om deze documenten duidelijk en prettig leesbaar te maken.

 

 

Strakke deadline

Onze tekstschrijver Christian coördineerde de opdracht. In twee weken tijd enkele honderden pagina’s tekst redigeren doe je immers niet in je eentje. “Gelukkig kon ik ook dit jaar weer rekenen op mijn collega’s Arie en Annelies. Samen hebben we de zorginkoopdocumenten van CZ in topconditie gebracht én op tijd aangeleverd. Daarbij werken we met een strakke deadline. Na ons heeft de vormgever nog twee weken en dan móét alles online staan. Ik ben er trots op dat het ons ook deze keer is gelukt.”

Korte lijntjes

“Het contact met de inhoudelijke deskundigen bij CZ, de penvoerders, verloopt heel prettig. Zij reageren over het algemeen heel vlot op onze voorstellen. Omdat we rechtstreeks in de systemen van CZ werken, hebben we korte lijntjes. Ook hebben we inmiddels een paar jaar ervaring samen en dat merk je: we bouwen echt voort op ons goede werk van de afgelopen jaren.”

“Dit was voor mij de eerste keer dat ik betrokken was bij de zorginkoopdocumenten en dan is het extra fijn om met een ervaren partij te werken. De tekstredactie liep op rolletjes en was zelfs ruim op tijd klaar. Daar hoefde ik mij geen moment zorgen over te maken en dat is fijn in zulke hectische tijden.”

Nikki Verheijen, projectleider van CZ

 

Meer informatie?
Bel ons op 088 - teksten (088 - 8357836)

Vraag een offerte aan
 • Opdrachtgever:

  CZ

 • Dienst:

  Redigeren

 • Tekst:

  Zorginkoopbeleid

 • Samenwerking:

  Sinds 2015