Artikelen schrijven voor ISA_Next

Een van de grotere beveiligingsbedrijven van Nederland, International Security Agency, was op zoek naar onafhankelijke journalisten voor hun nieuwe relatiemagazine: ISA_Next. Na een zoektocht via internet kwam het beveiligingsbedrijf bij Het Nederlands Tekstbureau uit. “De professionaliteit van de organisatie en de aanwezigheid van vestigingen in Noord-Holland gaven voor ons de doorslag: tijd voor een kennismaking!”

 

 

International Security Agency heeft klanten door heel Nederland. Zij zetten in hun relatiemagazine ISA_Next de bedrijven of evenementen die ze beveiligen in het zonnetje. Altijd met informatieve, goed leesbare humaninterestverhalen. In tabloidformaat, natuurlijk.

Veel variatie

Het beveiligingsbedrijf wil met ISA_Next aan klanten en relaties laten zien welke uiteenlopende werkzaamheden ze verrichten. Van handhaving en toezicht tot advies en bedrijfsrecherche. Onze tekstschrijver: “ISA is een ontzettend leuke klant. Ik neem interviews af op plekken waar ik anders niet snel kom. Bij een daklozenopvang, of in een gevangenis bijvoorbeeld. Of ik zit aan tafel met een bekende organisator binnen de motorsport.”

"ISA is een ontzettend leuke klant. Ik neem interviews af op plekken waar ik anders niet snel kom.
Bij een daklozenopvang, of in een gevangenis bijvoorbeeld. Of ik zit aan tafel met een bekende organisator binnen de motorsport."

 

Uitdagende artikelen

Inmiddels zijn er vier nummers van het relatiemagazine ISA_Next verschenen. Een goede planning is belangrijk, net als omgaan met gevoelige bedrijfs- of overheidsinformatie. “De grootste uitdaging voor mij ligt in het schrappen. De mensen die ik interview zijn zo enthousiast over hun baan, bedrijf of evenement dat ik me moet inhouden om niet te veel woorden te gebruiken.”

“De vaste tekstschrijver van Het Nederlands Tekstbureau schrijft inmiddels twee jaar voor ons relatiemagazine. Haar stukken zijn goed ontvangen: ze vertaalt onze wensen op papier, heeft een prettige schrijfstijl en weet de kern telkens te raken. Ook fijn: als ze op vakantie is, staat er altijd een andere tekstschrijver voor ons klaar!” 

Nick Bastiaenen
Coördinator marketing en sales

 

Meer informatie?
Bel ons op 088 - teksten (088 - 8357836)

Vraag een offerte aan
 • Opdrachtgever:

  International Security Agency (ISA)

 • Dienst:

  Interviewen, schrijven

 • Tekst:

  Relatiemagazine ISA_next

 • Samenwerking:

  Sinds 2014