Nieuw: óns festival

  • July 2018

Je hebt ze in alle soorten en maten. Fairytale Festival. Free Festival. Puur Festival. Mandale Festival. Magneet Festival. MadNes Festival … Google noemt er nog véél meer. Blijkbaar heeft het begrip ‘festival’ – met de associatie van feest – een grote aantrekkingskracht op mensen. In het Latijn betekent ‘festivus’: gewijd aan het plezier. In onze tijd is genieten erg belangrijk. Een festival is georganiseerd genieten.

Kom ook!

Bij zo’n rijkdom aan festivals wil Het Nederlands Tekstbureau natuurlijk niet achterblijven. Wij organiseren graag ons eigen feestje en nodigen jou als lezer daarvoor hartelijk uit. Vandaag presenteren wij het schrijffestival en jij kunt daar incompany van genieten. De hele zomer lang boek je tegen feestelijke prijzen een nóg feestelijker masterclass dan normaal. Je verkeert een dag lang in het aangename gezelschap van een tekstschrijver/trainer (de ‘schrijfmaestro’) die voor jou alle taalknopen ontwart, die je laat zien hoe je met een tekst je doelgroep écht kunt bereiken. In die ene dag verandert schrijven van een opgave in een feest. Iets lekkers bij de koffie en een fleurige bos bloemen op tafel – de trainer laat die achter bij het bedrijf – maken het plaatje compleet. Zeven uur lang op een aantrekkelijke manier je vaardigheden bijspijkeren, het kan voor de mooie festivalprijs van 175 euro (excl. btw) per persoon. Een altijd effectieve investering, in welke branche je ook werkzaam bent.

Kaartjes te koop

Hoe doe je mee? Net als bij alle andere festivals zorg je dat je kaartjes krijgt. Die boek je door aan mij het aantal personen door te geven via telefoon of e-mail: 06 – 132 66 346 of a.verhoef@hntb.nl. Heb je voor jou en je afdeling een boeking gedaan, dan stuur ik je de HNTB-festivalkaartjes toe. Let op: deze zomeraanbieding geldt tot en met 31 augustus 2018 en alléén wanneer je vier tot acht mensen bij elkaar kunt krijgen! Je werkgever gaat het verschil merken. Het Nederlands Tekstbureau komt voor dit festival gewoon naar je toe; we spreken samen een datum af vanaf 4 oktober.

Maak kennis met het productiefste festival dat je ooit hebt meegemaakt!

Arie Verhoef,
trainer en tekstschrijver
Het Nederlands Tekstbureau