20 jaar
20 jaar

Overzicht 20 jaar Het Nederlands Tekstbureau

 • Onze collega Christian Goijaarts!

  Onze collega Christian Goijaarts!

  Terwijl wij het 20-jarig bureaujubileum vieren, heeft onze collega Christian Goijaarts zijn eigen feestje. Eind van dit jaar viert hij zijn 10-jarig bestaan van Het Nederlands Tekstbureau in Breda. Voor deze rubriek stelden we hem vijf vragen, waarbij hij onder meer ingaat op zijn eerste ervaring bij HNTB. Een bijzondere, naar zijn zeggen …

 • Uit de visitekaartjesbak ...

  Uit de visitekaartjesbak ...

  Opdrachtgevers van het eerste uur, we koesteren ze! Thierry van Twist is zo’n klant voor wie we nog steeds werken. Dat begon in 2003 bij Zadkine – nog altijd onze opdrachtgever – en werd jaren later voortgezet bij haar nieuwe werkgevers het CAK en daarna de RDW. “Ik ken Katja Graven, de oprichter, alweer bijna 20 jaar. De samenwerking voelde altijd zo goed; ik ben haar zakelijk nooit uit het oog verloren.”

 • De corporate story van … Het Nederlands Tekstbureau

  De corporate story van … Het Nederlands Tekstbureau

  Die zomer van 2004 herinner ik me goed. Het voelde alsof ik zakelijk gezien op een T-splitsing stond. Ging ik naar links of naar rechts? Ik was drie jaar eigenaar van Het Nederlands Tekstbureau en mijn bedrijf maakte een flinke groei door, mede dankzij de inzet van freelancers. Toch was het tijd voor een nieuwe koers vanwege de toenemende opdrachtenstroom.

 • Onze eerste collega: Arie Verhoef

  Onze eerste collega: Arie Verhoef

  Onze eerste franchisenemer en nog altijd fijne collega: Arie Verhoef! We stelden hem vijf vragen. Waar stond hij bijvoorbeeld 20 jaar geleden? En wat vergeet hij nooit meer van zijn tijd bij Het Nederlands Tekstbureau (HNTB). Een kleine spoiler: vers van de EO rolde hij zo de wereld van beha’s en mix & match in.