Werk

Een greep uit onze projecten

 • Artikelen schrijven voor ISA_Next

  Artikelen schrijven voor ISA_Next

  Een van de grotere beveiligingsbedrijven van Nederland, International Security Agency, was op zoek naar onafhankelijke journalisten voor hun nieuwe relatiemagazine: ISA_Next. Na een online zoektocht kwam het beveiligingsbedrijf bij Het Nederlands Tekstbureau uit.

 • Jaarverslag De Haagse Hogeschool

  Jaarverslag De Haagse Hogeschool

  Het is elk jaar weer een gigantische uitdaging: het schrijven van het jaarverslag van De Haagse Hogeschool. Daarmee laat De Haagse aan haar studenten, medewerkers, de overheid en andere belanghebbenden zien wat er allemaal heeft gespeeld in een verslagjaar.

 • Zorginkoopbeleid CZ

  Zorginkoopbeleid CZ

  Goede medische zorg die bereikbaar en betaalbaar is voor iedereen. Dat is waar zorgverzekeraar CZ voor staat. Daarom maken zij afspraken met zorgverleners over de kwaliteit en de prijs van de zorg die zij leveren. En zulke complexe materie helder op papier zetten – dat is een vak apart.

 • Aanbestedingsteksten TenderAdvies Groep

  Aanbestedingsteksten TenderAdvies Groep

  TenderAdvies Groep adviseert en ondersteunt ondernemers die inschrijven op Europese aanbestedingen. Bij het schrijven van kwaliteitsplannen stellen zij de best denkbare structuur op. Vervolgens zorgen onze tekstschrijvers dat die inhoud ook uitstekend op papier komt.

 • Inflight magazine TUI

  Inflight magazine TUI

  Zelf vinden we het heerlijk: het vliegtuig instappen, bagage opbergen, stoelriem vastklikken en onderuitzakken met een tijdschrift. Toen TUI ons vroeg hun inflight magazine te verzorgen, hadden we daar dus wel ideeën bij. Inspirerende bestemmingen, spraakmakende interviews en handige reistips.

 • Opleidingsteksten Avans+

  Opleidingsteksten Avans+

  Soms beginnen we nietsvermoedend aan een nieuwe werkdag en zijn we even later een grote opdracht rijker. Zo ging het bijvoorbeeld ook met Avans+, een dochteronderneming van Avans Hogeschool. Voor hun nieuwe website wilde Avans+ alle 268 opleidingsteksten laten herschrijven.