Werk

Een greep uit onze projecten

 • Zorginkoopbeleid CZ

  Zorginkoopbeleid CZ

  Goede medische zorg die bereikbaar en betaalbaar is voor iedereen. Dat is waar zorgverzekeraar CZ voor staat. Daarom maken zij afspraken met zorgverleners over de kwaliteit en de prijs van de zorg die zij leveren. En zulke complexe materie helder op papier zetten – dat is een vak apart.

 • Aanbestedingsteksten TenderAdvies Groep

  Aanbestedingsteksten TenderAdvies Groep

  TenderAdvies Groep adviseert en ondersteunt ondernemers die inschrijven op Europese aanbestedingen. Bij het schrijven van kwaliteitsplannen stellen zij de best denkbare structuur op. Vervolgens zorgen onze tekstschrijvers dat die inhoud ook uitstekend op papier komt.

 • Inflight magazine TUI

  Inflight magazine TUI

  Zelf vinden we het heerlijk: het vliegtuig instappen, bagage opbergen, stoelriem vastklikken en onderuitzakken met een tijdschrift. Toen TUI ons vroeg hun inflight magazine te verzorgen, hadden we daar dus wel ideeën bij. Inspirerende bestemmingen, spraakmakende interviews en handige reistips.

 • Opleidingsteksten Avans+

  Opleidingsteksten Avans+

  Soms beginnen we nietsvermoedend aan een nieuwe werkdag en zijn we even later een grote opdracht rijker. Zo ging het bijvoorbeeld ook met Avans+, een dochteronderneming van Avans Hogeschool. Voor hun nieuwe website wilde Avans+ alle 268 opleidingsteksten laten herschrijven.