Werk

Een greep uit onze projecten

 • Onderzoeken transcriberen

  Onderzoeken transcriberen

  Audio- of videofragmenten laten transcriberen? Dat is een klus die Het Nederlands Tekstbureau u graag efficiënt uit handen neemt. Onlangs werkten we nog mee aan het onderzoek van een PhD-kandidaat over de stille stem van Indische Nederlanders.

 • Webcommunicatie voor CJG Rijnmond

  Webcommunicatie voor CJG Rijnmond

  Hoe bereik je ouders en jongeren het best? Door steengoede voorlichtingsteksten te schrijven. Dat doen wij al jaren voor het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Rijnmond, dat zich inzet voor preventieve jeugdgezondheidszorg.

 • Webteksten schrijven voor SHOP Jeugd

  Webteksten schrijven voor SHOP Jeugd

  SHOP Jeugd biedt hulp aan minderjarigen in de regio Den Haag, die vrijwillig of onvrijwillig betaalde seks hebben of worden uitgebuit. Ook ouders/verzorgers en zorgprofessionals kunnen met hun vragen terecht bij SHOP Jeugd. Het Nederlands Tekstbureau schreef de teksten voor de website: www.shop-jeugd-denhaag.nl.

 • Website MPM

  Website MPM

  Stel, Heineken wil een brouwerij bouwen in Azië. Of Mitsubishi wil een energiezuinige motor ontwikkelen. Maar ze hebben daarvoor zelf niet direct de capaciteit of de kennis in huis. Dan huren ze een topmanager in via MPM Business Navigators. Dit collectief van professionals in de techniek schakelt ons in voor webteksten en communicatieadvies.

 • Aanbestedingstekst ILGE

  Aanbestedingstekst ILGE

  Het zijn steeds weer uitdagende klussen: aanbestedingen redigeren. Bij Het Nederlands Tekstbureau kunnen we er echt van genieten. Toen ILGE Subscription Management belde met de vraag of wij hen last-minute konden helpen met een tender, twijfelden we dus geen moment.

 • Nieuwsbrieven voor het Longfonds

  Nieuwsbrieven voor het Longfonds

  Strijden voor gezonde lucht en gezonde longen, dat is de doelstelling van het Longfonds. Om donateurs in te lichten over de verschillende projecten, stuurt het Longfonds drie keer per jaar een nieuwsbrief: Longkracht. Het Nederlands Tekstbureau schrijft mee aan de teksten.