Werk

Een greep uit onze projecten

 • Toekomstplan voor Mission Zero

  Toekomstplan voor Mission Zero

  De wereld staat voor een grote uitdaging op het gebied van duurzaamheid. Willen we zuinig omgaan met onze aarde, dan moeten veel bestaande systemen op de schop. Hoe organiseer je dat? Met gebundelde krachten! De Haagse Hogeschool verenigde vier lectoraten in het nieuwe kenniscentrum Mission Zero en schakelde Het Nederlands Tekstbureau in voor een meerjarenbeleidsplan.

 • Fondsaanvraag voor Stichting Cultuureducatie

  Fondsaanvraag voor Stichting Cultuureducatie

  Onze tekstschrijver stond bij de Stichting Cultuureducatie bekend als een professional die zich enorm verdiept in de materie. Dus toen hulp nodig was voor de aanvraag van fondsgelden was ons bureau snel gebeld. Het resultaat: twee mooie subsidietoekenningen voor cultuurprojecten voor kwetsbare ouderen.

 • Verslagen schrijven ten tijde van corona

  Verslagen schrijven ten tijde van corona

  Een extra stap zetten om de langdurende zorg voor mensen met een beperking toekomstbestendig te maken. Dat is wat Vilans voor ogen heeft met het project Begeleiding à la Carte, onderdeel van het Rijksprogramma Volwaardig leven. Onze tekstschrijvers schrijven er graag verslagen over - corona of niet. 

 • Op bezoek bij de afdeling Urologie van het LUMC

  Op bezoek bij de afdeling Urologie van het LUMC

  Soms komen er opdrachten voorbij die je een leven lang bijblijven. Onze tekstschrijver Katja Graven heeft er onlangs één afgerond: een informatiekrant schrijven over de afdeling Urologie van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), in opdracht van fullservice bureau CieremansVanReijn.

 • Regionale visie voor de Sociale Dienst Drechtsteden

  Regionale visie voor de Sociale Dienst Drechtsteden

  Bij een visie staat adoptie voorop. Zorgen dat de betrokkenen de inhoud begrijpen, omarmen en uitdragen. Het lukte onze tekstschrijver in samenwerking met de Sociale Dienst Drechtsteden. Een successtory.

 • Lekker leesbaar beleid voor CZ

  Lekker leesbaar beleid voor CZ

  Lekker leesbaar beleid is voor iedere partij belangrijk, maar zeker voor CZ. De zorgverzekeraar wil de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg kunnen garanderen voor zijn verzekerden.