Werk

Een greep uit onze projecten

 • Aanbestedingstekst ILGE

  Aanbestedingstekst ILGE

  Het zijn steeds weer uitdagende klussen: aanbestedingen redigeren. Bij Het Nederlands Tekstbureau kunnen we er echt van genieten. Toen ILGE Subscription Management belde met de vraag of wij hen last-minute konden helpen met een tender, twijfelden we dus geen moment.

 • Nieuwsbrieven voor het Longfonds

  Nieuwsbrieven voor het Longfonds

  Strijden voor gezonde lucht en gezonde longen, dat is de doelstelling van het Longfonds. Om donateurs in te lichten over de verschillende projecten, stuurt het Longfonds drie keer per jaar een nieuwsbrief: Longkracht. Het Nederlands Tekstbureau schrijft mee aan de teksten.

 • Correctiewerk Fonds Podiumkunsten

  Correctiewerk Fonds Podiumkunsten

  De adviesteksten waarin het Fonds Podiumkunsten een subsidietoekenning of -afwijzing motiveert, moeten transparant en van goede kwaliteit zijn. Daarom riep het Fonds de hulp in van Het Nederlands Tekstbureau. 

 • Detachering bij het CAK

  Detachering bij het CAK

  Ruim een miljoen mensen heeft jaarlijks met het CAK te maken. Zo doet het CAK er alles aan om te zorgen dat een boodschap voor de klanten in één keer helder is. Daarbij helpt Het Nederlands Tekstbureau op flexibele basis. En dat doen we graag!

 • Artikelen schrijven voor ISA_Next

  Artikelen schrijven voor ISA_Next

  Een van de grotere beveiligingsbedrijven van Nederland, International Security Agency, was op zoek naar onafhankelijke journalisten voor hun nieuwe relatiemagazine: ISA_Next. Na een online zoektocht kwam het beveiligingsbedrijf bij Het Nederlands Tekstbureau uit.

 • Jaarverslag De Haagse Hogeschool

  Jaarverslag De Haagse Hogeschool

  Het is elk jaar weer een gigantische uitdaging: het schrijven van het jaarverslag van De Haagse Hogeschool. Daarmee laat De Haagse aan haar studenten, medewerkers, de overheid en andere belanghebbenden zien wat er allemaal heeft gespeeld in een verslagjaar.