Maak kennis met:

Vestiging Nijmegen

Job van Dijk

‘Wil Job even bij me komen?’ Mijn hart klopt in mijn keel. In de deuropening van ons klaslokaal staat de schooldirecteur, een grote envelop in z’n hand …

Ik zat in groep 8 en won een schrijfwedstrijd naar aanleiding van een kinderpersconferentie van Center Parcs. De prijs? Met de hele klas het zwemparadijs inwijden, boogschieten en frietjes eten in hun nieuwste park. Ruim dertig brugwuppen in de dop. Met dat schrijven ga ik verder, dacht ik bij het zien van al die vrolijke koppies van mijn klasgenoten. Tijdens mijn letterenstudie kreeg ik de smaak voorgoed te pakken, als freelancer voor het Brabants Dagblad. Doordeweeks interviews en reportages, elke zondag langs de lijn voor een wedstrijdverslag. Een leerzame tijd. En een toffere bijbaan was niet denkbaar voor een sport- en schrijfgek als ik.

‘Schrijven is zitten blijven tot het er staat’, zei Kees van Kooten eens. Dat doe ik met plezier, ook voor jouw organisatie. Al ga ik nog liever op pad voor interviews en congresverslagen. Wat me vooral energie geeft? Vlotte een-tweetjes met mijn opdrachtgevers en collega’s, teksten die hun doel bereiken en blije gezichten bij een geslaagde samenwerking.
 

Adres Het Nederlands Tekstbureau  
Molenveldlaan 100
6523 RM  Nijmegen
Telefoon 088 - 835 78 09
KvK 09171264 te Arnhem